Over ons

Bedrijven worden geconfronteerd met fraudeurs die zich in het Belgisch Staatblad laten benoemen tot bestuurder. Wettelijke-publicaties.be countert deze nieuwe vorm van oplichting. Ondernemingen die zich inschrijven krijgen automatisch een verwittiging per e-mail wanneer hun maatschappelijke naam in de bijlagen bij het Belgisch Staatblad verschijnt. Indien de publicatie onrechtmatig of te kwader trouw werd gedaan kan de bank worden verwittigd, kan de publicatie van een rechtzetting worden gevraagd en kan strafklacht worden neergelegd tegen de dader(s).

De notificatie-dienst heeft het bijkomende voordeel dat de ingeschreven ondernemingen een bevestiging krijgen wanneer een rechtmatige publicatie is verschenen én zij meteen de hyperlink ontvangen naar de pdf van de publicatie.

Wettelijke-publicaties.be is een initiatief van advocaat Jonathan Huysentruyt, IT-bedrijf TRI-S en het Vlaams netwerk van ondernemingen VOKA.


Advocaat Jonathan Huysentruyt is advocaat te Kortrijk. Voor meer informatie mail naar jonathan.huysentruyt@advocaat.be

TRI-S is een in Kluisbergen gevestigd IT-bedrijf dat softwareoplossingen en IT-management aanbiedt aan KMO's (www.tri-s.be). Voor meer informatie contacteer Xavier Spileers (info@tri-s.be tel. 0498/11.87.60)

VOKA is het Vlaams netwerk van ondernemingen. Het vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel (www.voka.be). Voor meer informatie mailt u naar info@voka.be of belt u naar 02/229.81.11

Website beheerder

Mocht u technische problemen met deze website ondervinden, aarzel niet om deze door te geven aan support@tri-s.be.